Hlavní obsah

Vánočnění chystají ve Středisku volného času Plzeň

Novinky, Bc. Iveta Šlajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V předvánočním čase připravuje Středisko volného času dětí a mládeže Plzeň velkou prezentační akci Vánočnění. Akce se bude konat 17. prosince od 14 do 18 hodin.

Foto: Bc. Iveta Šlajerová

Vánočnění se Střediskem volného času dětí a mládeže Plzeň

Článek

Pro veřejnost budou otevřeny v prostorách pracoviště Pallova 19, Štruncovy sady kreativní rukodělné a výtvarné dílny, kde si budou moci malí i velcí návštěvníci vytvořit betlém, vánoční ozdoby, scrabooková a enkaustická přáníčka, navlékanou korálkovou vánoční hvězdu a další.

Nebude chybět ani pódiový program od 16.30 hodin, na kterém se budou podílet zdejší nejlepší zájmové kroužky či skupiny dětí a mládeže se svými vystoupeními. Uvidíte zde nejrůznější spektrum zájmových činností, ať je to již tanec – disko, street či moderna, sportovní a moderní gymnastika, cheerleaders, kytarové kroužky a jiné. 

Přijďte se do Pallovky vánočně naladit a občerstvit se vánočním čajem. Pro všechny účastníky je přichystáno malé překvapení.  

Reklama

Výběr článků

Načítám