Hlavní obsah

V zahradě zámku Mníšku pod Brdy vystoupí Monika Načeva, Michal Pavlíček a Pavel Bořkovec Quartet

Novinky, Marie Charvátová

V sobotu 9. září v 18 hodin se v zámecké zahradě v Mníšku pod Brdy koná koncert, na kterém vystoupí Monika Načeva, Michal Pavlíček a Pavel Bořkovec Quartet. Zakončí tak pátý ročník Mníšeckého kulturního léta.

Foto: Anna Čelouchová

Koncert v zahradě mníšeckého zámku.

Článek

Úspěšný kytarista, skladatel, textař a zpěvák Michal Pavlíček působil v legendárním Pražském výběru, je zakladatelem skupiny Stromboli a autorem mnoha písní a melodií. Každému známou jeho skladbou je Země vzdálená. Píše hudbu také k divadelním představením, muzikálům, filmům a seriálům, a to dokonce i zahraničním, například k několika dílům britského seriálu Červený Bedrník.

Jako autor a interpret se Michal Pavlíček podílí na albech mnoha předních českých zpěváků, mezi něž patří i Monika Načeva, herečka, zpěvačka, šansoniérka a členka divadla Sklep, kterou v Mníšku budeme také moci přivítat. Jejich vzájemná spolupráce je obohacena koncertováním se smyčcovým kvartetem Pavel Bořkovec Quartet tedy PBQ, jež působí na naší hudební scéně již pátým rokem.

Zahrada mníšeckého zámku bývá častým dějištěm muzikálů, koncertů, divadelních představení i dalších kulturních akcí a nabízí divákům a návštěvníkům romantický zážitek v kterémkoli ročním období. Ani konec léta jistě nebude výjimkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám