Hlavní obsah

V Ústí nad Labem se chystá Den rodiny

Novinky, Rostislav Kadlec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 19. května si rodiče s dětmi v Ústí nad Labem mohou užít příjemný zážitek.

Foto: Archiv CPNRP Litoměřice

Centrum pro náhradní rodinnou péči pomáhá a připravuje rodinné akce již více než 10 let.

Článek

Centrum pro rodinu Ovečka ve spolupráci s Centrem pro náhradní rodinnou péči a dalšími partnery připravily u příležitosti Mezinárodního dne rodiny již 4. ročník sportovně-zábavného odpoledne, které se bude konat v centrálním parku na ústecké Severní Terase od 14 do 19 hodin. Program bude plný her, soutěží, aktivit pro děti a zajímavých informací.

„Mezinárodní den rodiny je příležitostí si připomenout, že právě rodina plní nezastupitelnou funkci pro růst a zrání. Na základě vlastní zkušenosti si myslím, že právě funkční rodina je jedním z předpokladů pro budoucí šťastný život našich dětí,” řekla k tomuto významnému dni ředitelka Centra pro náhradní rodinnou péči Margita Šantavá. 

Na účastníky ústeckého Dne rodiny čeká bohatý program. Všichni se mohou těšit třeba na vystoupení divadla Vocaď Pocaď O dobrém jídle aneb Když dobře baštíš, které začne přibližně v 15:30, nebo na malování na obličej, závody na odstrkovadlech, ukázky modelů letadel, všemožné sportovní aktivity, názorné ukázky první pomoci a mnoho dalšího.

Ústecký Den rodiny 2017 se koná za podpory statutárního města Ústí nad Labem a pod záštitou starostky UMO Severní Terasa. Organizátoři připomínají, že v případě deštivého počasí se akce přesouvá do sídla hlavního organizátora akce Centra pro rodinu Ovečka na Doběticích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám