Hlavní obsah

V sobotu bude možné shlédnout na noční Ostravu z radniční věže

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průvodci pobočky Vyhlídková věž Nové radnice Ostravského informačního servisu, s. r. o. připravili na sobotu 31. srpna 2013 druhou prázdninovou akci Ostrava v barvách noci.

Foto: Josef Zajíc

Noční Ostrava. Ilustrační snímek.

Článek

"V reakci na časté dotazy návštěvníků vyhlídkové věže jsme se letos rozhodli zařadit další prodlouženou otevírací dobu. S koncem prázdnin totiž nekončí léto, takže podmínky pro večerní a noční výhledy z radniční věže by měly být příznivé. Návštěvníky čekají netradiční pohledy na nejzajímavější ostravské objekty," vysvětluje průvodkyně Jana Janečková.

"Zaujme modře nasvícená budova plynáren či obchodní centrum Nová Karolina. Netradiční je pohled na nejvyšší ostravskou haldu Emu či zdáli svítící televizní věž v Hošťálkovicích," pokračovala průvodkyně.

Ti, kteří chtějí přijít a přesvědčit se na vlastní oči, že za tmy je vidět mnohem víc, než by se mohlo zdát, se mohou dostavit do pobočky Ostravského informačního centra Vyhlídková věž Nové radnice 31. srpna 2013 až do 23:00.

Vstupné: 50,- Kč pro dospělé, děti, studenti a senioři platí 40,- Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám