Hlavní obsah

V rámci projektu Švýcarské jaro se mohou lidé naučit chůzi s holemi

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na olomoucké výstaviště si může veřejnost přijít vyzkoušet chůzi s holemi Nordic walking. Akce se uskuteční v rámci zviditelnění Švýcarska v České republice.

Foto: Milan Haluška

Chůze Nordic walking

Článek

Zájemci si mohou 9. března od 10 do 15 hodin na olomoucké výstaviště Flora, u pavilonu E přijít zdarma vyzkoušet chůzi s holemi, známou jako Nordic walking.

Na této zajímavé akci budou připraveny různé aktivity. Zájemci si nejprve musí vypůjčit hole a poté, před zdoláním označené trasy s kvízem (zhruba 1,5 km) absolvují výuku správné techniky Nordic walking a v průběhu celé akce si mohou nechat změřit fyziologické hodnoty či využít služeb maséra a uvolnit napjaté svaly švýcarským přípravkem určeným pro svaly a klouby.

Program je určen pro širokou veřejnost všech věkových kategorií. Mimo jiné bude připravena i ochutnávka švýcarské čokolády. Kromě bohaté tomboly na závěr programu je pro každého návštěvníka akce připravena malá pozornost, která mu bude tuto akci připomínat.

Reklama

Výběr článků

Načítám