Hlavní obsah

V Prostějově vystoupí zpěvačka Alžběta Kolečkářová v "sheeranovském" stylu

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 26. října vystoupí v prostějovské Kavárně Kavalír zpěvačka Alžběta Kolečkářová, která je známá jako jedna z nejvýraznějších finalistek Česko Slovenské SuperStar. Představí svou novou akustickou show s kytarou a loop station, se kterou třeba vyrazil dech osmdesátitisícové Letné Ed Sheeran.

Foto: Archiv Alžběty Kolečkářové

Alžběta Kolečkářová vystoupí 26. října v komorním prostoru prostějovské kavárny Kavalír

Článek

Jedinečný hlas mladé zpěvačky Alžběty Kolečkářové se vryl do paměti posluchačů hlavně díky megahitu Proud mezi námi, kterou nazpívala s kapelou Reflexy. Dodnes je to jedna z nejhranějších písní napříč rádiovým éterem v celé zemi. Mezi Alžbětiny další hity pak patří třeba Andělskej flám nebo Jak silná mám tu stát.

Alžběta se poslední dva roky věnovala především své rodině, loni se jí narodil syn Louis a nyní se vrací ve velkém stylu zpět na koncertní pódia. V letošním roce se začala objevovat na festivalech se svou akustickou show, kdy pracuje především se svým výrazným hlasem a looperem a sama se doprovází na kytaru. Tuto show předvede také 26. října od 18 hodin v Prostějově v komorním prostředí Kavárny Kavalír.

Od listopadu vyjíždí Alžběta na své vůbec první vánoční turné po celé republice pod příznačným názvem Vánoční Kolečko. Od příštího roku se chystá hrát v doprovodu své kapely a diváci se mohou těšit na nové písně z chystaného alba, které bude celé v češtině.

Vstupenky na prostějovský koncert Alžběty Kolečkářové jsou v prodeji přímo v Kavárně Kavalír a jejich počet je omezen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám