Hlavní obsah

V pražských Košířích se muž odhaluje před dívkami, policie po něm pátrá

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská kriminálka pátrá po mladém muži, který se v pražských Košířích odhaluje před dívkami a ženami. Bylo již zaznamenáno několik takových útoků. Policie žádá o pomoc svědky a občany.

Foto: Policie ČR

Portrét pachatele

Článek

Již druhý měsíc pátrají kriminalisté po mladém asi dvacetiletém muži, který se na ulici zaměřuje na mladé dívky a ženy, před kterými se odhaluje. Útoků již bylo zaznamenáno víc a policie se domnívá, že mladý muž má ke Košířím nějaký bližší vztah.

Detektivům na základě svědectví poškozených se podařilo sestavit pravděpodobný portrét násilníka. Mohlo by se jednat o:

Muže ve věku kolem 20 let, 165 až 170 centimetrů vysoké hubené až vychrtlé postavy, světlé pleti, krátkých tmavohnědých vlasů s hnědým nevýrazným strništěm a propadlými tvářemi, oblečeného do volných látkových tepláků tmavomodré barvy s bíločervenými lampasy, černé bundy do pasu, mikiny s kapucí a černé pletené čepice s bílým proužkem. Hovoří česky bez přízvuku, spíše šeptem 

Muž útočí mezi 20. až 23. hodinou. Jakoukoliv informaci o pohybu neznámého muže a jeho totožnosti přijme tísňová linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám