Hlavní obsah

V Praze se koná Holiday World, představí i možnosti vzdělání v zahraničí

Novinky, Kamila Biddle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražských Holešovicích se až do neděle koná 23. ročník středoevropského veletrhu Holiday World. Mimo klasické zahraniční zájezdy představí také širokou nabídku jazykových kurzů v zahraničí.

Foto: Kamila Biddle

Ilustrační foto

Článek

Na stánku Channel Crossings se zájemci o studijní pobyty dozví všechny důležité informace a tipy na cesty.

„Můžeme nabídnout jazykové kurzy v tradičních zemích jako je Velká Británie, Irsko, Malta, Francie, Německo či méně obvyklé destinace jako je Jihoafrická republika, Nový Zéland či země Latinské Ameriky. Spektrum typů kurzů i destinací je široké a věříme, že si každý vybere dle své chuti,” uvedla Eva Havránková, marketingová manažerka jazykové školy Channel Crossings.

Návštěva stánku s označením VH180 je doporučena i těm, kdo přijdou na přidružený veletrh Golfshow. Tito účastníci jistě ocení možnost spojit zahraniční jazykový kurz s hraním golfu.

Třiadvacátý ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World se představuje ve dnech 20.-23. února v areálu holešovického Výstaviště v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám