Hlavní obsah

V Plzni se uskuteční další ročník Teenage noci s literaturou

Novinky, Jan Kaše

O čtení 7 ukázek české i světové literatury se na 7 netradičních místech postará 7 zkušených čtenářů, mezi nimž nebude chybět herec, učitel, moderátor, studenti či mistr slova.

Foto: zdroj: www.22zsplzen.cz

Na dvou místech 22. základní školy bude probíhat večerní čtení

Článek

Akce s názvem Teenage noc s literaturou - veřejné čtení nejen pro náctileté se uskuteční v plzeňské části Doubravka ve čtvrtek 14. března od 17.30 do 21.00 hodin.  

Čtení bude probíhat paralelně každých 30 minut na těchto netradičních místech: 22. základní škola, Galerie Thambos, Gymnázium Luďka Pika, Úřad městského obvodu Plzeň 4, Obvodní knihovna Doubavka, ČSAD autobusy Plzeň a v budově družiny 22. základní školy.  

„Díla českých a světových autorů vám budou předčítat zkušení čtenáři z řad plzeňských herců, učitelů i studentů. Na dvou místech uslyšíte mistry ve slam poetry. Malou divadelní inscenaci zahrají členové dramatického kroužku Blanky Luňákové. Vy sami si můžete vybrat, na kterém místě svůj večer s knihami začnete, kudy půjdete a kde skončíte,“ uvádí se v pozvánce na akci.

A jedno malé a milé překvapení – pokud navštívíte všech 7 míst, získáte do svého literárního pasu 7 razítek, což vám umožní zúčastnit se slosování o dárkové knižní balíčky.       

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám