Hlavní obsah

V Plzni na pivo s Karlem Schwarzenbergem

Novinky, Eva Šafránková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o tom, koho pošlete v lednu na Hrad? Poznejte Karla Schwarzenberga osobně a popovídejte si s ním - třeba u piva v Plzni.

Foto: Eva Šafránková
Článek

Karel Schwarzenberg, ministr zahraničí ČR a kandidát na úřad prezidenta České republiky totiž zavítá ve středu 21. listopadu na návštěvu Plzně.

"Úřad prezidenta vnímám jako úřad s největší odpovědností za budoucnost České republiky. Využiji všech svých znalostí a zkušeností, aby byla ve světě respektována jako hospodářsky silná země plná talentovaných lidí, se spravedlivým právním systémem, který ctí lidská práva v duchu masarykovských tradic. Rodiče mi již od dětství vštěpovali lásku a úctu k vlasti. Otec byl nadšený československý vlastenec, důstojník a ženil se v československé uniformě. Své zemi jsem sloužil celý život, ať mě vítr zavál kamkoliv. Pokud člověk může udělat něco pro svou vlast, je to jeho povinnost," říká o své kandidatuře Karel Schwarzenberg.

Chcete-li se s Karlem Schwarzenbergem poznat osobně, máte možnost s ním zajít na pivo ve středu 21. listopadu od 20.00 do 22.00 hodin do Restaurace a pivnice 12° v Kopeckého sadech 8 v Plzni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám