Hlavní obsah

V písecké Sladovně proběhne beseda s Karlem Schwarzenbergem

Novinky, Petr Hejna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobně každý ví, že šlechtický rod Schwarzenbergů je právě s jihem Čech po léta spojen. Ve čtvrtek 8. února se mohou písečtí opět setkat s „panem knížetem“ tváří v tvář při setkání s touto výraznou osobností. Jedněmi je milován, jinými zatracován, jako každý, kdo netone v šedi průměru.

Foto: Petr Hejna

ze setkání v Táboře

Článek

Spatřit opět bývalého senátora, exministra zahraničí, bývalého místopředsedu vlády, kancléře prezidenta Václava Havla a jen velmi těsně poraženého kandidáta v minulé prezidentské volbě v roce 2013 Karla Schwarzenberga, stejně jako mu položit otázky, budou mít zítra občané Písku a okolí.

Tento milovník jižních Čech není v Písku zdaleka poprvé, avšak letos je to jeho první cesta do královského města nad Otavou.

Beseda začíná v 17 hodin v prostorách píseckého multifunkčního centra Sladovna, kde jsou v provozu jak galerijní prostory, tak besední sály a místní informační centrum.

V těsné blízkosti pak se nachází v komplexu bývalého hradu Prácheňské muzeum, takže je možno udělat se do města výlet, spojený s prohlídkou tamních expozic i seznámit se s nabídkou Sladovny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám