Hlavní obsah

V pardubickém výtvarném Ateliéru Molo chystají i příměstské tábory

Novinky, Martin Karas

Unikátní výtvarný ateliér otevřený všem bez rozdílu věku nebo předchozích zkušeností. Těmito slovy lze stručně popsat nový Ateliér Molo, který se od loňského října nachází na nenápadném místě v Pasáži sv. Jána přímo v centru Pardubic.

Foto: Anna Janovská

Ateliér Molo

Článek

Pod vedením výtvarnice Anny Janovské zde každý všední den probíhají tematické workshopy, kurzy kresby nebo malby pro děti, a také večerní lekce pro dospělé.

„Cílem ateliéru je od samého začátku umožnit tvořit nebo zdokonalovat se všem, kteří mají zájem, ale nevědí, kde a jak. Tomu jsme naprosto přizpůsobili nabídku kurzů. Kromě tradičních lekcí pro dospělé tak v dopoledních hodinách pořádáme výtvarné programy pro ty nejmenší a odpoledne pro děti školního věku,“ říká mladá výtvarnice.

Oproti tradičním základním uměleckým školám nabízí Ateliér Molo běžně možnost zapojit se do kurzů kdykoli v průběhu roku, což rodiče velmi oceňují. 

V nabídce ateliéru se nově objevily i letní příměstské tábory. Na těch se však nebude pouze malovat, neboť tým lektorů se pro tyto potřeby rozšíří o tvůrce z jiných uměleckých oblastí, jako je film a fotografie. „Máme kapacitu pro zhruba dvacet dětí a místa se rychle plní. První turnus proběhne už v červenci, další plánujeme na srpen,“ dodala Janovská.

Informace o tom, jak se na kurzy nebo tábor přihlásit, je možné nalézt na webu www.ateliermolo.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám