Hlavní obsah

V Ostravě se v květnu vrátí sběrné dvory k běžné provozní době

Novinky, Lenka Gulašiová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O státních svátcích, tedy 1. a 8. května, budou všechny sběrné dvory v Ostravě uzavřeny. Od soboty 2. května se vrátí zpět k běžnému provoznímu režimu podle standardní letní provozní doby.

Foto: Archiv společnosti OZO Ostrava
Článek

Sběrné dvory v Ostravě budou od května otevřeny podle standardní letní provozní doby. Občané města zde mohou odkládat své objemné odpady z domácnosti, dále nebezpečné odpady, zeleň ze zahrádek a elektrospotřebiče, které dosloužily.

Za úplatu se ve sběrných dvorech přijímají stavební odpady, včetně oken a dveří, a pneumatiky. Zakoupit je zde možno balený kompost a zeminový substrát – výrobky obecní kompostárny (větší množství nebalených výrobků lze pořídit na kompostárně v Hrušově).

Při odkládání odpadů ve sběrných dvorech je třeba stále dodržovat zvláštní opatření – vstup jednotlivě (podle pokynů obsluhy), dodržování dvoumetrových odstupů, používání roušek a nejlépe i rukavic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám