Hlavní obsah

V Olomouci se uskutečnil oblíbený cestovatelský veletrh

Novinky, Šárka Štveráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 23. března a sobotu 24. března proběhl v BEA campusu Olomouc druhý ročník veletrhu BEA Salon Cestovatelů.

Foto: Šárka Štveráková
Článek

Ten pořádala, stejně jako minulý rok, cestovní kancelář Bohemian Fantasy za podpory partnerů jako přední české IT společnosti Tesco SW, BEA centra Olomouc a Moravské vysoké školy Olomouc. Všichni tak dali šanci vzniknout tomuto jedinečnému projektu, jehož cílem bylo návštěvníkům představit zajímavé výletní a dovolenkové destinace.

„Bohemian Fantasy s partnery připravila akci pro všechny, kteří rádi cestují a navštěvují netradiční místa. Jsem moc rád, že i druhý ročník sklidil velký úspěch,“ uvedl moderátor akce Přemysl Halas.

Úderem páteční 14 hodiny se v BEA campusu Olomouc roztočil cestovatelský vír plný poutavých představení jednotlivých cestovních kanceláří s jejich širokou nabídkou zájezdů a rodinných dovolených.

V rámci akce byla pro návštěvníky nachystaná řada zajímavých prezentací a novinek z oblíbených dovolenkových destinací, mezi které patří například Švýcarsko nebo Chorvatsko. Svůj prostor dostaly také vzdálenější kouty světa včetně atraktivních Spojených států a Kanady. Vedle prezentací byly pro zájemce k dispozici různé brožury, mapy, cyklomapy a další propagační materiály všech prezentovaných zemí a míst.

Došlo i na losování slevových poukázek, poznávacích zájezdů a dalších hodnotných cen. Pro navození té správné cizokrajné atmosféry nechyběla ani ochutnávka skvělých švýcarských sýrů a dalších gastronomických specialit.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám