Hlavní obsah

V Novém Hrozenkově zazpívá maminkách Jiří Helán

Novinky, Ludmila Brousilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pojďte společně s Charitou Nový Hrozenkov oslavit Den matek. Z Jižní Moravy do Nového Hrozenkova přijede nezapomenutelný Jiří Helán. Zpěvák a skladatel, který s Moravankou objel svět, vyprodal Lucernu a zazpíval si s Karlem Gottem.

Foto: Ludmila Brousilová

Zpěvák Jiří Helán na jednom ze svých vystoupení

Článek

O druhé květnové neděli dávají děti dárek maminkám. Taková je většinou podoba svátku, který je oslavou mateřství a v různých podobách se slaví už více než sto let. Do České republiky se dostal před šestadevadesáti lety zásluhou Alice Masarykové. Ve stejný den jako u nás se slaví v Rakousku, Německu či Americe.

„Druhou květnovou neděli (tj. 12. května 2019) bychom rádi pozvali všechny maminky do Lidového domu v Novém Hrozenkově na setkání ke Dni matek. Během dvou hodinového programu vystoupí zpěvák Moravanky Jiří Helán, který je svými písničkami známý mnoha věkovým generacím,“ informovala ředitelka Charity Nový Hrozenkov Danuše Martinková.

Jiří Helán přiveze do Nového Hrozenkova program připravený na oslavu dne matek. Bude se zpívat, kdo bude chtít, bude si moci zatančit, popovídat nebo jen tak poslechnout příjemné melodie.

Připraveno bude chutné občerstvení a pro každou maminku malý dárek. Začíná se s nedělní šestnáctou hodinou. Místem konání, je sál Lidového domu v Novém Hrozenkově. Vstupenky jsou k rezervaci na telefonním čísle 734 685 464.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám