Hlavní obsah

V neděli se ve Frýdku-Místku poběží mezi náměstími

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Statutární město Frýdek-Místek pořádá spolu s oddílem atletiky TJ Slezan Frýdek-Místek tradiční Běh mezi náměstími. Hlavní závod odstartuje v neděli 4. června v 11 hodin z místeckého náměstí Svobody. Předcházet mu budou závody pro děti a mládež.

Foto: Jana Matějíková

běh mezi náměstími

Článek

Akce je určena pro širokou veřejnost, účastnit se jí mohou zájemci všech věkových kategorií, od předškolních dětí až po seniory. Startovné se neplatí. Přihlášky se podávají v místě závodu nejpozději 20 minut před startem dané kategorie (viz plakát).

Hlavní závod – silniční běh mezi náměstími odstartuje v 11 hodin. Účastníci závodu poběží z místeckého náměstí Svobody na frýdecké Zámecké náměstí a zpět. Trasa je dlouhá 5000 metrů.

Vítězové jednotlivých kategorií budou vyhlašování průběžně po skončení jednotlivých závodů. Pro nejlepší ve všech vypsaných kategoriích jsou připraveny pěkné věcné ceny. Ceny do hlavního závodu věnoval primátor města Michal Pobucký.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám