Hlavní obsah

V Náchodě padly poslední klapky filmu Bastardi 2

Novinky, Jiří Horák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. září padly poslední klapky nového českého filmu Bastardi 2. Svědkem dvou dotáčených záběrů se stal prostor před radnicí na náchodském náměstí.

Foto: Helena Horáková videovize.info

Před časem byla natočena i scéna s policejní eskortou od benzínky ve Vysokově do Josefova u Jaroměře. Tomáš Magnusek organizuje přípravu záběru.

Článek

"Natáčíme záběry, které nám chyběly. Zobrazují aroganci kluků, nováčků školy. Scény spojí události, ke kterým došlo na začátku a v polovině filmu," řekl nám na místě autor scénáře a jeden z hlavních herců Tomáš Magnusek.

Film je natočený a z větší části už sestříhaný. Natáčet se začalo brzo na jaře v Mladých Bukách. Hlavním natáčecím měsícem byl červen. Premiéra Bastardů 2 by měla být opět v Náchodě a to už koncem října. 

Diváci se mají na co těšit. Dvojka totiž odkryje (v české kinematografii dosud nevídaným způsobem) vraha největších tří bastardů. První bastardí film nechal jeho jméno zahalené v neurčitosti.

V roli kriminalisty uvidíte Martina Dejdara

"Nejde o kontroverzní film! Jde o film, který bez příkras, ale také bez zatajování ukazuje současný život na některých školách takový, jaký prostě je," říká Martin Dejdar, který ve dvojce hraje vyšetřovatele vražd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám