Hlavní obsah

V Lázních Luhačovice se uskuteční beseda s českými reprezentanty v biatlonu

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O účinkování na olympiádě budou ve středu 11. dubna od 15.00 hodin v koncertním sále Společenského domu v Luhačovicích besedovat se svými příznivci biatlonisté Michal Krčmář a Ondřej Moravec.

Foto: Lázně Luhačovice

Beseda s biatlonisty

Článek

Michal Krčmář přiveze i stříbrnou olympijskou medaili, součástí besedy bude autogramiáda. Moderuje Jan Čada. Vstup je zdarma.

Český biatlonový reprezentant Michal Krčmář navštívil začátkem dubna Luhačovice, kde tráví týden na rehabilitačním pobytu po olympiádě v Jižní Koreji ve zdejším wellness hotelu Alexandria, na pozvání akciové společnosti Vincentka. Michal Krčmář v lázních absolvuje inhalace a procedury v zdejší světoznámé minerální vodě, odpočine si, nabere síly a zregeneruje organismus po náročné olympiádě v jihokorejském Pchjongčchangu. Informoval o tom Ladislav Šumšal, předseda představenstva Vincentky, a. s., která má práva na plnění této minerálky do lahví.

„Loni jsme se dozvěděli, že čeští biatlonoví reprezentanti používají naše výrobky a že sportovcům pomáhají a používají je preventivně a i při akutních stavech. Hledali jsme proto další formy spolupráce a jejím výsledkem je i nynější pobyt Michala Krčmáře v Luhačovicích. Byl zde krátce i loni v září před olympiádou. Světoznámou léčivou minerální vodu Vincentku biatlonisté používají na pravidelné doplňování tekutin a minerálů po tréninku. Stejně tak používají při rýmě Vincentku nosní sprej na uvolňování hlenů a pastilky při bolesti hrdla. Spreje Vincentka pomáhají biatlonistům i zvlhčovat sliznici při klimatizaci v letadlech a proplachování dutin Nasalisem používají jako prevenci před onemocněním dýchacích cest. Doufejme, že do Luhačovic budou chodit pravidelně a že jim i tyto pobyty pomohou při dosahování vynikajících výkonů,“ konstatoval Ladislav Šumšal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám