Hlavní obsah

V Kladně se rozsvítí Vánoční strom splněných přání

Novinky, Jan Klanica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuto neděli 28. listopadu se slavnostně rozsvítí na náměstí Starosty Pavla Vánoční strom splněných přání, který splní přání dětí z dětských domovů Kladenska.

Foto: Jan Klanica

Vánoční strom je už na svém místě.

Článek

Mnoho dětí nemá to štěstí, že vyrůstá v milující rodině, a právě pro tyto děti připravilo statutární město Kladno možnost splnit si své přání a sny o Vánocích. Děti z dětských domovů Kladenska si mohou napsat o svůj dáreček a toto přání  jim zavěsí na Vánoční strom splněných přání. My ostatní je můžeme splnit tím, že si jedno přáníčko odneseme a uděláme radost těm, kteří to potřebují nejvíce.

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu na náměstí Starosty Pavla proběhne v 17.30 hod. v neděli 28. listopadu. Poprvé se Vánoční strom pro děti z dětských domovů rozsvítil v roce 2000. Strom je už na svém místě a čeká na nazdobení - také domek pro zvířátka je připraven.

V 15.30 vystoupí v kostele Nanebevzetí Panny Marie houslista Pavel Šporcl a jeho vystoupení bude přenášeno na velkoplošnou LED obrazovku na náměstí. Doprovodný kulturní  program na náměstí začne v 16.30 hod. 

Samozřejmě nebude chybět něco dobrého na zahřátí pro malé i velké.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám