Hlavní obsah

V Karlovicích se všichni těší na Mikulášský jarmark

Novinky, Petra Veselá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční akce, mikulášské nebo adventní setkání se nekonají jen ve velkých městech, ale také v malých vesnicích. Například v Karlovicích na Bruntálsku se všichni připravují na Mikulášský jarmark.

Foto: David Sztyper

Mikuláš se svými pomocníky zavítá také do Karlovic na Bruntálsku

Článek

Mateřské centrum Kominíček ve spolupráci s vedením obce, místní základní a mateřskou školou a TJ Sokol pořádají v sobotu 1. prosince od 14 hodin Mikulášský jarmark. Na místní fotbalové hřiště dorazí nejen občané z Karlovic, ale hlavně Mikuláš se svými pomocníky – andělem a čertem. Dobře známá trojice přijde hned dvakrát. Poprvé v 15 hodin, a aby nepřišli opozdilci zkrátka, tak po druhé se Mikuláš se svou partou ukáže v 17 hodin.

Všichni zájemci, kteří budou chtít někoho překvapit, si mohou donést na Mikulášský jarmark vlastní balíčky a ty pak pohádkové trio předá do správných rukou.

A protože k jarmarkům patří nákupy, budou pro všechny připraveny k prodeji rukodělné výrobky. Nakoupit můžete karlovickou keramiku, perníčky, svícny a mnoho dalších krásných vánočních dárků. Pro všechny hladové je samozřejmě připraveno občerstvení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám