Hlavní obsah

V jesenických lázních otevřeli DiscGolfPark

Novinky, Věra Janků

Jste soutěživí, hraví a máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu? Zahrajte si DiscGolf. Novým DiscGolfovým hřištěm se mohou pochlubit Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku. Lázeňské hřiště tohoto stále oblíbenějšího sportu je teprve třetím realizovaným v Jeseníkách.

Foto: David Migal

DiscGolf je aktivní zábava pro celou rodinu.

Článek

DiscGolf je oblíbenou zábavnou hrou odvozenou z golfu. Místo golfového míčku se však do jamky snažíte z určitého výhoziště umístit létající disk. A jamka? Tu tvoří ocelový koš. Cílem hry, která vznikla v USA, je tak dokončit jamku s nejmenším počtem úderů, tedy hodů. Na každý hod si můžete vybrat talíř lišící se délkou, směrem i tvarem letu.

Hracím prostorem v Jeseníku je Park Vincenze Priessnitze, který je součástí lázeňského areálu. Celkem hrajete na devět jamek. Během hry se setkáte s nejednou přírodní překážkou, které hru činí o to zajímavější. DiscGolf je rozhodně dostupná a zábavná hra pro

„Náš lázeňský DiscGolf je ještě doplněn o zábavný kvíz. Každá jamka je doprovázena otázkou týkající se našich lázní,“ představil novinku obchodní ředitel Tomáš Rak. Za zodpovězení kvízu děti dostanou malý dárek v lázeňském infocentru, kde si také půjčíte potřebné disky ke hře.

DiscGolfPark Priessnitz můžete vyzkoušet třeba na připravovaném víkendovém turnaji v sobotu 9. srpna. Součástí sobotního programu bude také discgolfová akademie, zaměřená na základy hry a backhandového hodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám