Hlavní obsah

V berounském Sportcentru Eden dnes otevřeli novou multifunkční halu

Novinky, Vojtěch Vopařil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes byla v Berouně ve sportovním centru Eden otevřena nová multifunkční hala. Akce se zúčastnili nejlepší badmintonisté ČR.

Foto: Vojtěch Vopařil

MUDr. Jiří Besser a Ing. Tomáš Havel při slavnostním přestřihávání pásky

Článek

Dnes byla v Berouně ve sportovním centru Eden otevřena nová multifunkční hala. Slavnostního přestřižení pásky se krátce po 11. hodině ujali starosta města Berouna Ing. Tomáš Havel a bývalý starosta a současný ministr kultury MUDr. Jiří Besser.

Následovala exhibice nejlepšího českého badmintonisty, hořovického rodáka Petra Koukala a jeho dnešního protihráče, indonéského trenéra Budiho Santosy. Diváci si mohli „vsadit“ na vítěze, 10 vylosovaných se správným tipem se dočkalo hodnotných cen. Konec hry byl velmi napínavý, těsně před koncem zcela vyrovnané skore se po posledním úderu proměnilo ve vítězství Santosy.

Ve 12 hodin odstartoval turnaj dalších předních badmintonistů, proti kterým si mohli zahrát i vybraní diváci. Celý turnaj skončil kolem 16. hodiny.

Máte-li také chuť si zahrát badminton, navštivte někdy novou halu v Edenu, cena za pronájem kurtu na hrací hodinu (55 minut) je 250 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám