Hlavní obsah

V Avionu zavládla zima, zabydleli se zde lední medvědi

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lední medvědy na severu Moravy jen tak nespatříte. Pokud však navštívíte Avion Shopping Park v Ostravě-Zábřehu, narazíte hned na několik těchto bílých šelem.

Foto: Archiv Avion Shopping Park Ostrava
Článek

V obchodním centru totiž, navzdory jaru, jež panuje za okny, zavládla opravdová zima, již dokreslují právě scenérie s ledními medvědy. Ty mohou návštěvníci obdivovat až do 9. února. A nejen to.

Každý všímavý návštěvník díky výstavě zjistí spoustu zajímavostí ze života těchto roztomilých přátel ze severního pólu. Ti nejšikovnější, kteří si o ledních medvědech zapamatují nejvíce a zapojí se do soutěže, mohou vyhrát dárkové poukazy Avionu.

Víte například, čím se živí lední medvědi, jak často se koupou nebo jestli opravdu prospí celou zimu? Pokud ano, neváhejte a přijďte. A pokud ne, přijďte také, dozvíte se spoustu novinek a zajímavostí. Přijďte se podívat na jediné lední medvědy na Moravě. Avion vám navíc na svých webových stránkách přináší návod, jak se stát polárním stavitelem a postavit si pravé iglú. Uhodnete, o kolik může být vyšší teplota uvnitř iglú?

Reklama

Výběr článků

Načítám