Hlavní obsah

V areálu Leteckého muzea v Koněšíně se uskuteční druhý ročník festivalu Happy Faces

Novinky, Milan Papežík

Po velkém úspěchu prvního ročníku Happy Faces Festivalu, který se odehrál na Letní scéně Sedmihorského léta v Sedmihorkách u Turnova, byl ohlášen jeho druhý ročník. Ten se uskuteční v Koněšíně ve větší lokaci a na dvou pódiích. Potrvá také dva dny - 31. srpna a 1. září 2018.

Foto: Inga Siverina

Happy Faces Festival 2018

Článek

Headlinerem prvního ročníku festivalu v Sedmihorkách u Turnova byl Michael Patrick Kelly, frontman legendárních Kelly Family, kterého všichni znají ještě pod přezdívkou Paddy. Ten předvedl skvělou a energickou show a publikum jen jásalo.

Happy Faces Festival je mlutižánrový hudební festival, který osloví široký okruh posluchačů - od teenagerů až po pamětníky. Cílem festivalu je vykouzlit úsměv na tváři hudebním fanouškům všech věkových kategorií, aby domů odcházeli se vší spokojeností a odnášeli si nějaké poselství.

Pořadatelé se rozhodli, že příští rok v Koněšíně dají větší šanci tuzemským umělcům, a to hned ve dvou dnech na dvou stagích. Festival tak proběhne poslední sprnový a první zářijový den. Již nyní se můžete těšit na jména jako Jaroslav Hutka, The Four Elements, Element nebo na finalistu ČS SuperStar Martina Šafaříka s kapelou.

Pro velký úspěch si účinkování na Happy Faces Festivalu zopakuje kapela Public Relations, která předskakovala v květnu tohoto roku legendární kapele Europe na velkém koncertě v Brně. Na Happy Faces Festivalu v Sedmihorkách zaujala řadu posluchačů.

Velkým tahákem festivalu bude také známý a oblíbený herec a písničkář Jiří Schmitzer, který se stal tahounem těch největších festivalů v zemi.

Na své si přijdou také fanoušci buskingu. Další hvězdou festivalu bude totiž mladý zpěvák Jakub Ondra, který si podmanil celý národ písni On The Menu, která hraje ještě dodnes z mnoha rádií. Jakub působí po celé Evropě a živí se hraním na ulici.

A to ještě nejsme zdaleka u konce. Pořadatelé budou v následujících dnech odkrývat další hvězdná jména a už nyní slibují, že se bude strmě stoupat ke hvězdám.

Častou otázkou zarytých Kelly fanoušků na pořadatele je, zda i na druhém ročníku vystoupí někdo z Kelly Family. Program ještě není kompletní, a tak se i fanoušci této slavné rodinky mohou dočkat velkého překvapení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám