Hlavní obsah

Úspěšný vstup do dalších bojů integrovaného závěsného kuželníku

Novinky, Stanislav Merunka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po letních prázdninách pokračovala dalším kolem liga integrovaného závěsného kuželníku. Tentokrát se turnaj uskutečnil za krásného letního počasí 6. září v autokempu Duo v obci Branžež. Turnaje se zúčastnila i dvě družstva z Vysočiny.

Foto: Jiří Charvát

Jaroslav Polívka - iSK Vysočina

Článek

Družstvo Bubáků se umístilo na celkovém třetím místě s celkovým počtem 392 kuželek a družstvo HSCVM získalo krásné čtvrté místo s celkovým počtem 385 kuželek. 

Na druhém místě se umístilo družstvo Pačáků ze Staré Paky s 426 shozenými kuželkami a první skončili Slavíci z Liberce se 430 kuželkami.

V hodnocení jednotlivců z 34 sportovců získala Ilona Chládková z družstva Bubáků krásné 5. místo s celkovým počtem 139 kuželek a Jan Coufal z družstva HSCVM získal celkové 7.místo  s počtem 134 kuželek. 

Liga integrovaného závěsného kuželníku bude pokračovat posledním kolem 8. listopadu ve Staré Pace.  V probíhajícím vyrovnaném ročníku mají ještě šanci na celkové vítězství čtyři družstva, mezi které patří i obě družstva z Vysočiny. 

Mimo účasti na turnaji integrovaného závěsného kuželníku bude pro Asociaci integrovaných sportů organizovat Handicap Sport Club o. s. Velké Meziříčí 27. září v obci Osová Bítýška již 4. ročník otevřeného turnaje v integrované boccii o Pohár starosty obce. Pokud budete mít zájem, přijďte se podívat od 9:00 hodin do Centra Kultury a sportu v Osové Bítýšce.

Závěrem je třeba poděkovat všem sponzorům a partnerům za podporu handicapovaných sportovců, zejména pak Kraji Vysočina.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám