Hlavní obsah

Úspěch sportovců iSK Vysočina

Novinky, Stanislav Merunka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělesně postižení sportovci společně se zdravými dosáhli dalšího velkého úspěchu. Dne 8. září 2012 proběhlo 5. a zároveň poslední kolo 1. Novopacké ligy i kuželníku, které se konalo ve Staré Pace. V posledním kole se našemu družstvu ve složení M.Bartůněk, B.Dvořák, I.Chládková S. Merunka vedlo o poznání lépe, kdy jsme výkonem 425 kuželek vybojovali celkově 1.místo.

Foto: Stanislav Merunka

Kontrola zapisovatele výsledků

Článek

Na druhém místě skončilo družstvo Pačáků z Nové Paky, na 3. místě družstvo 3+1 ze Staré Paky. V neoficiálním pořadí jednotlivců zvítězila I. Chládková, na 4. místě skončil B. Dvořák.

1. liga má celkem 5. kol,  které se v průběhu roku odehráli ve Staré Pace, Kumburském Újezdu, Dolní Kalné, Luži - Košumberku a opět ve Staré Pace. Do celkového výsledku se započítávají výsledky ze čtyř nejlepších turnajů. Turnajů se naši sportovci zúčastnili jako družstvo pod názvem Bubáci.

Prvního kola se sportovci iSK Vysočina nezúčastnili. Ve 2. kole v Dolní Kalné zvítězili, ve 3. kole v Dolní Kalné skončili na 3. místě a ve 4. kole v Luži Košumberku skončili na 8.místě.

Posledním kolem byla ukončena letošní sezóna v závěsném kuželníku, která byla pro sportovce iSK Vysočina druhým rokem prvoligová. V celkovém pořadí družstev se umístili na celkově 4. místě, kdy na bronzový stupeň scházelo porazit 20 kuželek.

Družstvo nastupovalo v celé sezóně ve složení Jaroslav Polívka, Stanislav Merunka ml., Stanislav Merunka, Ilona Chládková, Milan Bartůněk a Bohumír Dvořák.

V letošním roce pod záštitou Asociace integrovaných sportů o.s. probíhal již pátý ročník 1. Novopacké ligy v závěsném kuželníku. Této soutěže se zúčastňují jak tělesně a mentálně postižení sportovci tak i jejich kamarádi a asistenti. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám