Hlavní obsah

Určitě nebudu žít jen z toho, co už mám za sebou, říká Heidi Janků

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou a současně moderátorkou v pořadí již pátého Reprezentačního plesu města Holešova bude zpěvačka Heidi Janků. Ples, který se koná v sobotu 19. ledna, proběhne tradičně ve všech reprezentačních prostorách holešovského zámku.

Foto: archiv Heidi Janků

Zpěvačka Heidi Janků bude v Holešově ples také moderovat.

Článek

Jaký repertoár obvykle zpíváte na plesech?

Samozřejmě repertoár, na který se lidem v sále bude dobře tančit, možná přidám i nějaký evergreen, ale určitě nebude chybět písnička Když se načančám (smích).

Které písničky uvádíte na svých obvyklých vystoupeních a které mají největší ohlas?

Je to právě ta pohádková, trochu infantilní „načančaná“ písnička, ale poslední dobou se mi stává, že lidé moc hezky reagují na mé nové písně. Jsou tak trochu překvapením pro posluchače, protože už jsou takové „dospělejší“. Dokonce se mi už několikrát povedlo rozplakat některé dámy v sále - snad plakaly emocemi a ne nad mým zpěvem (smích). Je to taková dojemná píseň a jmenuje se Sama, ale tu asi na plese zpívat nebudu. Tam se musí lidi bavit a ne plakat.

Máte spočítáno, kolik vystoupení absolvujete během roku?

Je to různé, ale průměr je kolem stovky.

V kolika muzikálech jste účinkovala? Vybavují se mi Jeptišky, kde jste byla skvělá...

Děkuji za pochvalu... Moc muzikálů za sebou nemám, ale měla jsem štěstí, skoro z každého mi v repertoáru zbyla písnička. Tak tedy Jeptišky, Anděl s ďáblem v těle, Sněhová královna a Popelka. To jsou muzikály, kde jsem účinkovala.

Zpíváte a moderujete stále pro dětské publikum?

Ano a moc ráda. Mám ale ráda, když jsou v publiku kromě dětí i jejich rodiče, protože mám v podtitulu takového programu, že se u něj pobaví děti, ale i jejich rodiče.

Doprovází vás na těchto akcích manžel Ivo Pavlík?

Samozřejmě, doprovází mě všude a do Holešova se moc těší. Pár let tady totiž bydlel.

Co nový repertoár, nové CD?

Jelikož si myslím, že plnohodnotné CD je už tak trochu zbytečné, vydala jsem CD singl se dvěma novými písničkami, které mi napsal a vyprodukoval Stano Šimor. Až uvidím, jakou to má zpětnou vazbu, budu buď v takovém směru pokračovat, nebo se vrhnu na něco jiného. Určitě ale nebudu žít jen z toho, co už mám za sebou. Pořád musím něco vymýšlet!

Reklama

Výběr článků

Načítám