Hlavní obsah

Úprkem i na kole za sobotním Butovickým rohlíkem

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrální park městské části Prahy 13 uvítá první velkou letošní sportovní akci radnice a Triatlon klubu. Účast na "rohlíku" bývá vždy velká, letos jde o 19. ročník, hodně záleží na počasí. Klání proběhne v sobotu 13. dubna.

Foto: MÚ Praha 13

ilustrační foto z minulého ročníku

Článek

"Sraz účastníků je v 8.30 na hrázi horní nádrže v Centrálním parku Prahy 13 (nejblíže je stanice metra B Luka). Součástí akce bude společné zasazení nového stromu v parku a poté bude odstartován cyklistický a běžecký závod pro závodníky všech věkových kategorií, zejména pro děti. Trasa běžecké i cyklistické části závodu vede mimo veřejné komunikace. Na posilněnou pro závodníky nebudou chybět pravé „butovické rohlíky od Odkolka“, ani koláče se symbolem Prahy 13 a cyklotrasy Greenways Praha – Vídeň, kterou tato akce symbolicky otevírá pro novou cyklistickou sezónu," "sdělil mluvčí městské části Samuel Truschka.

Závod proběhne podle věkových kategorií, každá kategorie je rozdělena na dívky a chlapce.

Startovné je 50 Kč, pro děti do sedmi let 20 Kč. Pro cyklistickou část je povinná přilba, vhodné je horské kolo. Účastníci startují na vlastní nebezpečí, za děti zodpovídají rodiče. Vítězové obdrží medaili a diplom.

Reklama

Výběr článků

Načítám