Hlavní obsah

Upíři si dali sraz v Plzni

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábava nejen pro ctitele hororů, upírů a hrůzostrašných historek byla na programu v plzeňském westernovém a millitary klubu.

Foto: Marek Velebný

Herec Mirek v upířím převleku.

Článek

V pátek 10. září večer se v A. C. W. Saloonu v Kolárově ulici v Plzni konala další vydařená akce v režii majitele hospody. Tentokrát si v Millitary baru ve sklepních prostorech dalo sraz množství ctitelů upírů, vampírů, a černé barvy - konala se zde totiž Upíří párty.

Návštěvníky vítal prostor baru „vyzdobený“ rudou barvou krve a nabídkou akčních cen vampírských nápojů jako krvesaj apod. Ale nejen toto přichystal majitel s přezdívkou Miki. Samozřejmostí bylo klání o nejlepší masku, dále se například soutěžilo ve střelbě kuší na terč ve tvaru upíra.

Sám organizátor měl hrůzostrašnou masku z jakoby zakrváceného trika a model lebky. V baru se to hemžilo dívkami v rozličných černých kostýmech podle nejnovější upírské módy, upířími zuby nebo černě namalovanými rty a obočím. K upírům se přidali i účastníci blízkého ležení husitů za OC Plaza. A. C. W Saloon ale nabídl v uvedený páteční večer zábavu takřka 3 v 1. Ve westernové části hospody se ještě konal koncert kapely Frýda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám