Hlavní obsah

University of the Arts London představí v Ostravě filmy studentů z Velké Británie

Novinky, Jakub Labor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední týden univerzitního zimního semestru zve Stará aréna a filmový klub Studio Karel všechny studenty a filmové nadšence ke speciální projekci studentských filmů London College of Fashion a Central Saint Martins londýnské univerzity University of the Arts London.

Foto: Eva Šlosarová

Studentské filmy London College of Fashion a Central Saint Martins ve Staré aréně

Článek

Projekce proběhne ve čtvrtek 18. prosince v prostorách Staré arény. Večer začne v 19 hodin sérií nejlepších studentských snímků magisterského oboru Fashion Media Production a Fashion Photography, které přijede osobně uvést vedoucí programu Media and Communications Programme, Nilgin Yusuf.

Následovat bude výběr letošních závěrečných prací studentů magisterského oboru Character Animation. Tento obor představí také čtyři krátké filmy, které vytvořili úspěšní studenti pro externí klienty v roce 2013. Diváci tak budou moci zhlédnout jedinečné studentské krátké filmy dvou prestižních vysokých škol, do kterých se sjíždějí studovat umění a design mladí umělci z různých koutů světa.

V rámci tohoto komponovaného večera se tak všichni mohou těšit na velmi pestrý výběr inspirativních studentských filmů.

Všechny filmy jsou promítány v anglickém znění či bez mluveného slova a následná diskuze bude taktéž vedena v anglickém jazyce.

Reklama

Výběr článků

Načítám