Hlavní obsah

Unipar vyvinul pro karlovické Wellness Horal speciální sérii svíček

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ojedinělá série svíček zdobí od začátku dubna prostory relaxačního centra Wellness Horal ve Velkých Karlovicích. Díky spolupráci Wellness Horal a předního výrobce svíček Unipar z Rožnova pod Radhoštěm vznikl jedinečný koncept svíček, které zosobňují princip wellness a spa: spojení ohně a vody.

Foto: archiv Wellness Horal

Wellness svíčky zdobí prostory karlovického Horalu.

Článek

„Velmi neobvyklá kombinace dvou svíček, z nichž jedna je dutá a druhá menší se v ní vznáší ve vodní lázni, dodává interiérům zvláštní hřejivou atmosféru. Unipar je vyrobil ve dvanácti barvách – klasických i moderních pastelových,“ říká ředitel Wellness Horal Martin Pařízek. Návštěvníci si je mohou také koupit na památku.

Svíčka je vytvořená tak, aby dobře a dlouho hořela i v teplejším a vlhkém prostředí koupelen a wellness prostor. Těleso svíčky je duté. Po naplnění vodou se do něj vkládá náplň, která díky ochlazování okolní vodou a kvalitě knotu vydrží hořet až osm hodin. Po dohoření stačí jen vyměnit náhradní náplň. Těleso svíčky zůstává původní.

Wellness svíčka je výsledkem dlouhodobé spolupráce Wellness Horal a společnosti Unipar, která je jeho dvorním dodavatelem. Vývoj Wellness svíčky trval bezmála rok. Provázelo ho složité testování a hledání nejvhodnějších materiálů tak, aby vnitřní svíčka dlouho hořela a zároveň nebylo teplem narušováno vnější těleso.

Unipar má více než dvacetiletou tradici. Patří mezi přední výrobce interiérových a aromatických svíček na světě. Zavedl mimo jiné řadu inovativních technologií pro čisté a stabilní hoření. Svíčky jsou vyráběny z čistého uhlovodíku technologií lisování za studena a barveny na povrchu, což zajišťuje zdravotní nezávadnost hoření.

Reklama

Výběr článků

Načítám