Hlavní obsah

Unikátní konference o fitness

Novinky, Zuzana Rybářová

Zajímá vás fitness, ať už profesně nebo osobně? Spoustu zahraničních novinek z tohoto oboru, ale také velké množství praktických rad získáte na Konferenci českého fitness sektoru, která se koná 29. dubna v Čestlicích u Prahy.

Foto: Zuzana Rybářová

Unikátní konference o fitness

Článek

Instruktoři, trenéři, lékaři, fyzioterapeuti, výživový poradci, majitelé a manažeři sportovních center, ale také vedoucí cvičení s dětmi a především všichni, kdo mají rádi fitness, by neměli chybět 29. dubna na celodenní akci, která se koná v kongresovém centru Aquapalace Čestlice. Česká komora fitness, ve spolupráci s celorepublikovou kampaní Česko se hýbe, pořádají další konferenci českého fitness sektoru.

„Naše pozvání letos přijala řada zajímavých osobností, mezi kterými se velmi těšíme na univerzitního profesora Petera Řehoře žijícího v Kanadě, kde se specializuje na obor Medical Fitness. Jeho přednáška se bude týkat možností začlenění fitness do zdravotní prevence. Hlavním posláním konference však bude předat zájemcům co nejvíce praktických informací a zkušeností z praxe v tomto oboru. Chceme pomoct českým podnikatelům ve fitness sektoru, aby byli ještě úspěšnější. Dozvědí se tak spoustu zajímavých věcí o tom, jak zlepšit kvalifikaci zaměstnanců, zaměříme se na téma zkoušek z profesních kvalifikací ve fitness a horkou novinkou jistě bude možnost zavedení unikátní mobilní aplikace Moje fitness na český trh,“ uvedla Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness.

Pro odlehčení, ale především zamyšlení však nebudou na konferenci chybět ani osvětová témata jako například fenomén virtuálních lekcí, který dobývá současný fitness svět a mnohé další.

Program konference:

9:30 – 9:40 Jana Havrdová: úvodní slovo

9:40 – 10:10 Karel Jarušek: Výsledky průzkumu fitness sektoru v České republice

10:15 – 10:30 Zdeněk Somr: Jak zvýšit úspěšnost při vymáhání pohledávek?

10:30 – 10:45 Zdeněk Somr: Nedostatek kvalifikovaných zaměstnanců ohrožuje konkurenceschopnost českých firem. Co s tím?

10:50 – 11:20 Ivo Jupa: Zkoušky z profesních kvalifikací fitness jako nová příležitost pro fitness profesionály

11:25 – 12:15 Peter Řehoř: Medical Fitness – New Paradigm

12:20 – 13:00 Christian Pierar: Digitální technologie a komunikace ve fitness, mobilní aplikace Moje fitness – oboustranný komunikační kanál mezi komorou, kluby a klienty

13:30 – 13:50 Jana Havrdová: Fenomén Virtuálních lekcí – strašák, sci-fi nebo obrovský přínos?

13:55 – 14:25 Pavel Suchánek: Nejčastější nedostatky ve výživě sportující mládeže

14:30 – 15:00 Jana Havrdová: Česko se hýbe – Dny fitness 2015 a projekt Děti na startu

15:00 – 16:00 Panelová diskuze provozovatelů fitness center, moderuje Karel Jarušek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám