Hlavní obsah

Uherskohradišťská nemocnice zve do nemocniční Galerie Patro na novou výstavu

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová výstava fotografií Viděno dvojíma očima v Galerii Patro sídlící v prostorách centrálního objektu chirurgických oborů Uherskohradišťské nemocnice představuje práce společného projektu pacientů dětského oddělení a žáků Základní umělecké školy UH. K vidění bude do konce března.

Foto: Irena Bucharová
Článek

Projekt Viděno dvojíma očima Galerie Patro představuje fotografie z netradičního projektu, který byl nápadem vedoucího výtvarného oboru ZUŠ UH Marka Malůška. 

„Přišlo nám zajímavé rozdat na dětském oddělení fotoaparáty a spojit zájem a radost nemocných dětí z fotografování s následnou prací studentů ZUŠ s nafocenými materiály pracovat. Z vybraných fotek jsme pak sestavili zajímavý výstavní soubor,” uvedl Marek Malůšek.

Výstava nabízí netradiční fotografické pohledy do vnímání prostředí hospitalizovaného dítěte. Návštěvník může vidět široké spektrum nápadů od fotografií nemocničního pokoje přes snímky medikamentů nebo jídla až po záběry z okna.

Reklama

Výběr článků

Načítám