Hlavní obsah

Uherčice hostily turnaj ve šprtci

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 9. března se hráči stolního hokeje, kategorie billiard hockey, nebo také šprtec, sešli k dalšímu z turnajů kvalifikace na Mistrovství ČR, ve sportovní hale v Uherčicích.

Foto: Kučera Martin

turnaj Českého poháru 2013, kategorie ČP 12

Článek

Na startovní listině nechyběli hráči z Brna, Břeclavi a samozřejmě ani domácí borci. Nejvzdálenějším účastníkem byl Václav Zíka z Dobré Vody u Českých Budějovic, který se nakonec radoval z celkového prvenství.

Turnaj se hrál švýcarským systémem, a tak opět všichni hráči mohli soupeřit o medaile až do konce celého turnaje. Zíka ztratil v průběhu celého dne pouze jeden bod za remízu s druhým Patrikem Juchelkou (SHL SDS EXMOST Brno), takže byl po právu nejlepším hráčem sobotního dne. Třetím místem zachraňoval čest domácích hráčů Robert Tihelka.

Nejlepším starším žákem se stal celkově jedenáctý Simon Kaňa (ZŠ Břeclav - Slovácká). Tentokrát se bohužel turnaje nezúčastnil nikdo z hráčů mladších a ani zástupkyně něžného pohlaví.

Informace o soutěžích a výsledky soutěží naleznete na internetových stránkách Unie hráčů stolního hokeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám