Hlavní obsah

Turnaj nejlepších okresních stolních tenistů hostí Teplice

Novinky, Milan Řehák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní svátek stolních tenistů v okrese každoročně hostí SKST Teplice pod vedením Karla Freimanna, předsedy oddílu.

Foto: Milan Řehák
Článek

V sobotu 7. ledna od 9 hodin je na programu každoroční turnaj Přeborník okresu Teplice ve stolním tenise.

Hojná účast nejlepších hráčů kraje od reprezentantů 3. ligy po hráče okresních soutěží věští zajímavé a vypjaté zápasy, spoustu emocí a vypjatých utkání. SKST Teplice jako každým rokem hostí nejprestižnější turnaj Teplicka, kde se budou hráči z celého našeho okresu hrát o pohár, věcné ceny a titul přeborníka.

Titul šampiona a okresního přeborníka bude obhajovat domácí David Rúža, který předešlý ročník s přehledem vyhrál. Na paty mu budou i letos šlapat reprezentanti 3. ligy z TJ Krupka a velké šance jsou dávány i domácí mládeži z SKST Teplice, kde v TOP umístění očekávají dorostence Michala Míta a Daniela Kadlece.

Tito dva borci patří k mladým oporám celého klubu, Michal hraje divizní soutěž v TOP10 a Dan krajskou soutěž také na vrcholu. Oba kluci patří mezi mládeží k nejlepším v Ústeckém kraji a připravují se na obhajobu krajských přeborů a postup na Mistrovství České republiky v kategorii dorostu.

Turnaj zajišťuje Karel Freimann, předseda a trenér mládeže SKST Teplice.    

Vstupné zdarma a občerstvení zajištěno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám