Hlavní obsah

Trojice veletrhů zve do Letňan

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice veletrhů s důrazem na rodinu a jejich mazlíčky byla zahájena ve čtvrtek v Praze-Letňanech. Mj. nabízejí tipy pro děti i seniory na využití volného času či pro aktivní dovolenou. Inspirativní akce potrvá do neděle 14. dubna.

Foto: Jiří Cysař

Dopravní výchova

Článek

Výstavní plocha je rozdělena na samostatné výstavy - For Senior, For Kids a For Pets. Dvě velké haly jsou určeny pro poslední dvě jmenované a jedna menší pro výstavu pro seniory.

For Kids není jen o prezentaci produktů a služeb, spoustu věcí je možné vyzkoušet si. Například dopravní hřiště s asistencí městské policie, trampolínu či stolní deskové hry. Zajímavostí je i stánek pojízdné městské knihovny. Kočárky, postýlky a spoustu doplňků pro děti uspokojí i náročného návštěvníka. K přečtení jsou i legendární časopisy Mateřídouška a Sluníčko.

A na výstavě For Pets návštěvníci mohou vidět výcvik asistenčních psů a jako zajímavost i psí cvičení na hudbu. I další domácí zvířátka tu mají své místo - jmenujme kočky, morčata či králíky. K vidění je i králičí překážková dráha s ukázkami. Samozřejmostí jsou stánky s potravou pro psy i kočky od renomovaných výrobců a veterinární doplňky. Na výstavu lze přijít i se svým zvířecím kamarádem, musí mít ovšem s sebou očkovací průkaz

Na For senior je kladený důraz na pobyty se slevou pro tuto kategorii klientů - a také na lázeňské pobyty. Vystaveny jsou i různé pomůcky zlepšující zdravotní stav. K mání jsou časopisy 50+ a další určené pro aktivní život starší generace a také elektrické vozíky pro méně pohyblivé seniory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám