Hlavní obsah

Trio INFLAGRANTI s hostem Josefem Vojtkem na vánočním turné zahraje i v Praze

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční turné smyčcového tria INFLAGRANTI pokračuje dalšími koncerty. V úterý 27. listopadu vystoupí v Praze v divadle Broadway, další koncerty se mj. uskuteční 3. prosince v sále Filharmonie v Hradci Králové a 10. prosince v Brně. Po koncertech následuje autogramiáda.

Foto: INFLAGRANTI
Článek

V tomto roce poprvé uspořádalo elektrické smyčcové trio INFLAGRANTI vánoční turné spolu s rockerem Josefem Vojtkem. Na koncertech doprovází trio kapela, mezi jejímiž členy jsou například muzikanti ze známé skupiny Nightwork.

„Zatím vše vychází nad očekávání. Na prvních dvou koncertech nás publikum velmi vřele přijalo a prodalo se také překvapivé množství cédéček. Následná autogramiáda pak trvala přes hodinu,“ prozradila houslistka a umělecká vedoucí Markéta Muzikářová.

Během aktuálních vystoupení souboru INFLAGRANTI mohou zažít oblíbeného zpěváka Josefa Vojtka i ve zcela nové pěvecké podobě.

„Pepa se nechal přemluvit a část repertoáru zpívá v angličtině. I když se tomu ze začátku hodně bránil, nakonec to zvládnul bravurně a jeho hlas se k naší muzice krásně hodí,“ připomněla Markéta. „Pořád vymýšlí nějaké vtípky a skeče, kterými baví nejen publikum, ale také nás," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám