Hlavní obsah

Třetí ročník charitativního golfového turnaje Nadace Agel vynesl 700 tisíc korun

Novinky, Radka Miloševská

Jan Železný, Radek Štěpánek, Ondřej Bank a Aleš Loprais byli ozdobou třetího ročníku charitativního golfového turnaje Nadace Agel, který se konal v Golf Clubu Mstětice u Prahy. Celkový výtěžek charitativního turnaje, jehož součástí byla také dražba, překročil částku 700 tisíc korun.

Foto: Radka Miloševská

Oštěpař Jan Železný oslavil na turnaji své 50. narozeniny.

Článek

Startovní listinu turnaje na osmnáctijamkovém hřišti zaplnila jména vice než 60 golfistů, mezi nimiž byl také Jan Železný, který na turnaji oslavil své jubilejní 50. narozeniny. Dobročinnou akci podpořili také další sportovci – Radek Štěpánek, Ondřej Bank a Aleš Loprais, kteří věnovali dary do dobročinné aukce a osobně se jí zúčastnili.

„Výherci aukce si odnesli například raketu podepsanou Novakem Djokovičem, šek na hodinu tenisu s Radkem Štěpánkem, kombinézu Aleše Lopraise, ve které projel rallye, či lyže a soukromou hodinu lyžování s Ondřejem Bankem,“ uvedla manažerka NADACE AGEL Viktorie Sládková s tím, že aukce předmětů se konala k příležitosti pátého výročí založení nadace. 

Golfový turnaj NADACE AGEL spojuje charitu, golf a příjemně strávený čas pod širým nebem. Mezi šedesátkou hráčů, kteří se golfového turnaje účastnili, převažovali zástupci různých firem, kteří se rozhodli podpořit seniory, rodiny v nouzi a handicapované, kteří se každodenně na nadaci obracejí s prosbou o pomoc v těžké situaci. 

NADACE AGEL sídlí v Prostějově a potřebným lidem a organizacím již od roku 2011. Od svého vzniku nadace podpořila přes 350 žadatelů celkovou částkou přesahující 8 miliónů korun. Informace, komu již nadace pomohla, včetně formuláře žádosti o nadační příspěvek, najdou zájemci na webových stránkách nadace.agel.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám