Hlavní obsah

Třetí Kunratické hody zvou do tvrze na tradiční pohoštění

Novinky, Adam Klofáč

Již třetí ročník úspěšné moderované akce Kunratické hody se bude konat v pátek 11. května od 16 hodin a potrvá až do neděle. Kunratická tvrz nabídne opět mnoho jídla - prasátka, klobásky, jitrničky, pivo a samé zdravé věci. Moderátorem akce bude Jiří Pomeje.

Foto: Adam Klofáč

3. Kunratické Hody

Článek

Letošní hody proběhnou podobně jako předešlé ročníky v duchu Dobré jídlo, pití - základ všeho bytí! Na minulou akci přišlo přes 3500 lidí a atmosféra byla úžasná. Prasátka, klobásky, jitrničky, trdelník, bramborové spirálky, pivo, víno a jiné druhy chutných věcí opět nebudou chybět.

Program obohatí živí velbloudi, kteří budou zde k dispozici po celou akci, aby povozili dětské návštěvníky. Moderátorem akce bude Jiří Pomeje - vítěz Moderátora roku 2011. Na programu jsou vystoupení tří kapel. Jedná se o skupiny J.A.M a Faux pas, které vystoupí v pátek a v sobotu večer, a Petra Nedvěda, který zazpívá pro děti v sobotu dopoledne. Sobotní večer završí mohutné vystoupení Fireshow Teplice, známé z Talentmanie. Program vyplní různá taneční vystoupení a soutěže v jezení. Samozřejmě nebude chybět tombola, kde bude první cena opět desetikilogramová kýta.

O ratolesti návštěvníků bude postaráno v dětském koutku, kde budou mít děti šanci něco vytvořit nebo namalovat. Akce se koná za každého počasí, je připraveno kryté sezení pro 320 osob.

Na 3. Kunratické hody můžete přijít v pátek (16-24 hodin), v sobotu (10-24 hodin) a v neděli (10-17 hodin) do areálu Kunratické tvrze, Golčova 1, Praha 4.

Reklama

Výběr článků

Načítám