Hlavní obsah

Třetí finálový večer Prazdroje talentů přinesl více štěstí skupině Anniversary in June

Novinky, Alena Lochmannová

Třetí rozstřel soutěže Prazdroj talentů, která probíhá v rámci Léta v Prazdroji, přinesl minulý čtvrtek 24. července další vítězné jméno. Kapela Anniversary in June pokořila svého rivala LUXUS.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Kapela Anniversary in June pokořila svého rivala LUXUS.

Článek

Prazdroj talentů zná dalšího vítěze duelu. Letní čtvrteční podvečer přinesl více štěstí skupině Anniversary in June, která udolala svého hudebního soka LUXUS. I počasí se nakonec přes nepříznivou předpověď vydařilo, a tak oproti předchozímu koncertu fanoušků dobré hudby zase o něco přibylo. Po již tradičních duelech mladých kapel na pódium vtrhla skupina Prague Conspiracy, která svou nekonečnou energií strhla každého.

V dalším duelu 31. července čeká návštěvníky Léta v Prazdroji kapela Mother’s Funkers, která bude bojovat se skupinou L’RU. Následně budou mít příznivci jednotlivých kapel 6 dní na to, aby hlasovali pro svého favorita na www.pilsnerfest.cz a pomohli mu dostat se na vysněné festivalové pódium. Závěrečné hlasování o celkového vítěze bude probíhat od 3. do 14. září.

Pražská hudební formace Mother’s Funkers se zaměřuje především na mix hudebních stylů funku a rocku. Skupina vznikla v roce 2011 a ve stejném roce stihli vydat i první album s názvem Different mode. Zakladatelem skupiny je baskytarista a vokalista Martin Ivan. Tváří kapely je pak zpěvačka s výrazným hlasem Lenka Suchánková, elektrické kytary se chopil David Pavlík a za bicí usedl Franta Poborský.

L’RU je liberecká hudební skupina již s desetiletou tradicí, která sama sebe charakterizuje podladěnými kytarami, které doplňují dva vokály a strohé bicí. Během své desetileté historie nahráli tři alba, poslední v roce 2014 s názvem Seaside Mysteries. L’RU se neomezuje pouze na koncertování po České republice, ale zavítala již několikrát i do zahraničí.

Zbytek večera vyplní poprocková skupina Turbo. Tahle legenda září na české hudební scéně již 33 let a dokazuje tak, že její hity nerezaví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám