Hlavní obsah

Tradiční multižánrový festival Pestrovečer opět zve do Mikulčic

Novinky, Martin Bílík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Mikulčicích se na sklonku zimy bude opět tančit, hrát, tvořit, poznávat a bavit v rámci devátého ročníku multižánrového festivalu Pestrovečer. Stane se tak od pátku 1. do soboty 2. března.

Foto: archiv Pestrovečer

logo

Článek

Zcela tradičně se návštěvníci mohou těšit na ne úplně tradiční hudební produkci. Za všechny uveďme plzeňskou Znouzectnost, královéhradecké zkušené harcovníky Bitumen Beat nebo regionálně globální smršť pod názvem Vobezdud.

V sobotu brněnské divadlo Feste v žánru nového cirkusu představí hru Havel píše Husákovi.

Hudebně divadelní program zpestří výtvarné workshopy, vernisáž místních nadějných umělců, přednášky na aktuálně společenské témata a jamování.

Letošní ročník přichází s novinkou v podobě blešího trhu. Věci, které již posloužily, ale mohly by ještě někomu udělat radost, neskončí na skládce, ale v rukou nového majitele.

Výtěžek ze vstupného opět poputuje na podporu dobrovolnické práce Hnutí Brontosaurus, které se zaměřuje na ochranu přírody a památek ve svém okolí a které zároveň akci zaštiťuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám