Hlavní obsah

TOP 09 plesala i pomáhala, výtěžek soutěže jde na dobročinné účely

Novinky, Veronika Štruncová

Na tři stovky příznivců i členů TOP 09 se v sobotu sešly v Měšťanské besedě na tradičním reprezentačním plese TOP 09 Plzeňského kraje.

Foto: Smile Box

Marek Ženíšek na 6. reprezentačním plese TOP 09 Plzeňského kraje.

Článek

Večer, který se letos nesl v námořnickém duchu, byl příležitostí nejen dobře se pobavit a potkat známé osobnosti nejen z řad TOP 09, ale také přispět na dobrou věc. Výtěžek soutěže o ceny totiž putoval jako každý rok na dobročinné účely.

Vybraná částka 20 000 korun byla rovným dílem rozdělena mezi Odbornou, Základní a Mateřskou školu Zbůch, která pomáhá dětem s poruchami autistického spektra, a Centrum protidrogové prevence a terapie, které mimo jiné pomáhá předcházet vzniku a rozvoji rizikového chování u dětí, dospívajících a mladých dospělých.  

Mezi hosty nechyběl první místopředseda TOP 09 a poslanec Marek Ženíšek a poslanec Evropského parlamentu Jiří Pospíšil. Ples si nenechal ujít ani jeho pravidelný návštěvník, herec a režisér Vilém Dubnička.

S velkým úspěchem se opět setkal speciální fotokoutek - tzv. SmileBox, ve kterém se návštěvníci plesu mohli nechat zvěčnit v námořnickém stylu. Vyzkoušel ho také první místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek, kterého se nám podařilo zachytit s kompasem v ruce a jasným kurzem velícím směr „Západ“. Pokud si mám vybrat, kde je moje místo, jestli v EU, Rusku či islámském světě, vyberu si Západ, tedy Evropskou unii,“ vysvětlil výběr rekvizit Marek Ženíšek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám