Hlavní obsah

Tokhi & the Groove Army završí festivalovou sezonu v Lucerně

Novinky, Lenka Žáčková

Tokhi & the Groove Army je projekt, který stojí za to nejen slyšet, ale i vidět. Toto uskupení spěšně brázdí festivaly, ale vrchol přijde 14. října v Lucerna Music Baru v Praze.

Foto: Marek Žídek

Tokhi &the Groove Army - Lucerna 2018

Článek

V loňském roce byl klub opravu plný a reakce publika byly v příjemné euforii, proto se i na letošní koncert kapela poctivě připravuje. „Máme připraveno a rozjednáno několik překvapení, která ale zatím nechceme sdělovat. Každopádně se strašně moc těšíme a bude to opět super,“ prozradil Tokhi, lídr jedinečných projektů.

Tokhi se svou kapelou Groove Army vystupuje na festivalech a městských slavnostech po celé republice. Kromě klasických bubenických show vystupují již druhou sezónu s ojedinělým hudebním projektem Royal Squad. Tato show je plná nejen kvalitní hudby, ale také audiovizuálních prvků a nedá se srovnat s žádným hudebním vystoupením na současné hudební scéně.

„Nechceme, aby Royal Squad projekt hrál na úkor klasických show Groove Army. Taky si tak drží takovou exkluzivitu, je to něco výjimečného. Letos nás čekaly parádní akce, jako zahájení lázeňské sezóny v Teplicích, neuvěřitelný JamRock, Paráda Fest, nebo kompletní Přehrady. Následně přijdou ještě další městské slavnosti a veliké openairy,“ shrnul letošní letní program Tokhi.

Royal Squad je výsostným představením toho nejlepšího, co kdy dokázala Groove Army vytvořit. Součástí provedení každého koncertu je působivé intro, masky, nádherné kostýmy a vyladěná scéna. Mimo bubenické smršti na klasické nástroje této kapely se představí i koncertní bicí sada, DJ set, obří gong, nebo barely, které zaplní celou stage. O tom, že tohle se musí opravdu zažít, prozrazují i skvělé reakce publika napříč celou republikou.

Reklama

Výběr článků

Načítám