Hlavní obsah

Točidlo pro malé děti přitahovalo teenagery přímo magicky

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náš objektiv zachytil v pátek před desátou dopoledne na oranžovém hřišti v Kralupech - Lobečku čtveřici nezletilců, kterým doslova učarovalo takzvané točidlo, kterému tito adolescenti dávali pořádně zabrat.

Foto: Martin Tlustý

Mladým adoscelentům nedalo točidlo zřejmě zapomenout na nedávno uplynulé dětství.

Článek

Mimochodem, cena zdejšího točidla certifikovaného pro dětská hřiště převyšuje 20 000,- Kč. Toto sice nedoznalo prakticky žádné úhony, leč hřiště je určeno pouze pro děti do dvanácti let, což je zde patřičně vyznačeno příslušnou cedulí. Dovádějícím teenagerům však již bylo přece jen poněkud více a vzhledem k denní době by se měli spíše vyskytovat ve školních škamnách. 

Zdejší dětské hřiště pořízené z prostředků Nadace ČEZ pravidelně navštěvují hlavně maminky se svými malými ratolestmi a dále vychovatelky z místních školek a škol. Nejvíce stížností je ovšem právě na teenagery, kteří si poměrně často chtějí na zdejších dětských atrakcích zařádit pod rouškou tmy, a to mnohdy za doprovodu jak hlasitých, tak nepublikovatelných slovních projevů.

Reklama

Výběr článků

Načítám