Hlavní obsah

The Chairmen se v Mikulově vrátí do časů, kdy jazz byl králem

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulovská galerie Efram se díky hudebnímu uskupení The Chairmen vrátí do časů, kdy ve světě hudby byl jazz králem, blues jeho otcem a rock jejich mladým potomkem.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Svou radost se společného sdílení muziky přijedou rozdat v sobotu 17. října. Pětice muzikantů – Jirka Merz, Štěpán Suchochleb, Mirek Richter, Ota Holec a Jitka Brouzdová – a dvě zpěvačky – Jana Betka Vašinová a Simona Simi Trávníčková – se do města pod Pálavou slétne ze všech koutů České republiky.

„Někdo přijede z Liberce či Prahy, další členové jsou z Brna a Babic nad Svitavou. A tak jednou dvakrát do roka se jim podaří, že radost z muzicírování nabídnou nejen sobě, ale svým přátelům, kamarádům, známým a dalším zájemcům,“ řekla galerista Sylva Chludilová.

Na své krátké šňůře budou mít The Chairmen zastávku také v Mikulově a ke svému vystoupení od 19 hodin přizvou ještě své přátele – zpěvačku Petru Drahanskou s kytaristou Honzou Fialou.

Reklama

Výběr článků

Načítám