Hlavní obsah

Tepličtí stolní tenisté hostí krajský dorostenecký turnaj

Novinky, Milan Řehák

Třetí bodovací turnaj o nejlepšího dorostence Ústeckého kraje se uskuteční v Teplicích, v herně ZŠ Na Stínadlech, ve čtvrtek 17. listopadu od 9 hodin. Ve hře je titul nejlepšího hráče do 18 let.

Foto: Milan Řehák

Michal Mít 2016

Článek

Účast nejlepších hráčů zmíněné věkové kategorie zaručuje kvalitní a do posledního zápasu zajímavý pohled na současnou mládež a její připravenost na „dospělé“ soutěže, jako jsou krajské přebory, divizní soutěže i ligová utkání, kde již někteří nastupují za své domovské kluby.

Účast domácího favorita Michala Míta (15 let) je samozřejmá. Tento mladík, hladový po vítězství, je ikonou pro začínající malé žáčky. Velkým soupeřem mu bude Michal Malý (17 let) z Chomutova - Baníku Březenecké. V letošní sezóně je jejich vzájemná bilance zatím 1:1, díky tomu je tento turnaj označován za téměř zlomový pro tyto borce. V sázce je každý bod a titul šampiona je mezi mládežníky velice ceněn.

Do fanouškovské party jsou zváni všichni, koho stolní tenis zajímá a chtěl by se podívat, jaký je rozdíl mezi ping-pongem a stolním tenisem.

Turnaj bude podporován sponzorem „A“ Týmu SKST Teplice, značkovými osvěžovači Power Air, který připraví drobné ceny všem zúčastněným hráčům a vítězům dárkové sady.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám