Hlavní obsah

Taťána Kuchařová navštívila obecně prospěšnou společnost Spokojený domov

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 24. září dopoledne navštívila obecně prospěšnou společnost Spokojený domov Taťána Kuchařová, Miss World 2006, modelka a patronka nadace Krása pomoci, která Spokojený domov dlouhodobě podporuje.

Foto: Petr Novák

Taťána Kuchařová s klientkou Spokojeného domova v Mnichově Hradišti.

Článek

Obecně prospěšná společnost Spokojený domov sídlí v Mnichově Hradišti a její hlavní činností je poskytování terénních sociálních služeb v domácnostech seniorů a handicapovaných v širokém regionu, a to včetně malých obcí.

Taťána Kuchařová přijela spolu s novou ředitelkou nadace Lucií Maliníkovou, která se seznamuje s podporovanými organizacemi, a dalšími dvěma kolegyněmi. Z časových důvodů stihly zástupkyně nadace navštívit jen jednu klientku terénní pečovatelské služby v Mnichově Hradišti, krátce si prohlédnout kontaktní místo v Turnově a poté následovalo drobné občerstvení připravené studenty hotelové školy, ve které turnovská pobočka Spokojeného domova sídlí.

„Z návštěvy u vás jsem nadšená a budu se těšit, že vás a vaše klienty někdy opět navštívím,“ řekla patronka nadace.

Nadace podporuje terénní pečovatelskou službu Spokojeného domova už od roku 2009. V letošním roce mimo jiné o Spokojeném domově natočila krátký spot, který byl promítán 20. dubna na galavečeru v Ostravě, jehož přímý přenos mohli sledovat diváci České televize.

Posláním Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci je kontinuální a systematické řešení problematické situace seniorů v České republice a zlepšení kvality jejich života. Nadace podporuje prověřené projekty, které vyhledává zejména s ohledem na jejich kvalitu, regionální potřebnost, dlouhodobost a udržitelnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám