Hlavní obsah

Tanečníci míří na extraligu disco dance a hip hop do Mostu

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. listopadu a v neděli 25. listopadu se bude konat extraligová soutěž tanečníků v disco a hip hopu ve sportovní hale v Mostě. Pořadatelem soutěže je Czech Dance Organization a organizátorem taneční centrum Beethoven D. C. Chomutov.

Foto: Plakát
Článek

Taneční liga 2012/13 B2Balance tour pod názvem "Dospra cup - Halloween párty" se koná 24.-25. listopadu 2012 ve sportovní hale v Mostě.

"Představí se více než 1000 tanečníků a tanečnic z Čech, Moravy a Slezska všech věkových kategorií, kteří budou bojovat o medaile v disciplínách sólo, duo a malé skupiny. Soutěž má svůj doprovodný program v Halloween stylu," informovala v pozvánce Eva Vlková, šéftrenérka skupiny organizátorů.

"Soutěž Extraligy B2Balance tour je výjimečná také tím, že je organizována jako opožděná Halloween párty. Dokonce i porotci musí mít příslušné kostýmy. Z Ostravy se této taneční soutěže zúčastní taneční studia DIDEDAnce, Akcent Ostrava a dvě tanečnice ze Sokola Dancestyle," sdělila Dita Hejníková, viceprezidentka CDO (Česká taneční organizace) za Moravskoslezský kraj.

Soutěž se koná od 9 do 20 hodin. V sobotu 24. listopadu je na programu disco dance a v neděli 25. listopadu 2012 hip hop.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám