Hlavní obsah

Tanečnice se připravují na show k zakončení taneční sezóny v Mladé Boleslavi

Novinky, Eva Shareefa

Na závěr taneční sezóny se mladoboleslavské a hostující tanečnice připravují na svou závěrečnou show. Ta navazuje na taneční semestr 2016/2017 školy Shareefa. Děti i dospělí se mohou přijít podívat i si tance vyzkoušet. Program v neděli 4. června od 16 hodin bude v klubu Fénix více než pestrý.

Foto: Eva Shareefa

Flirt dance kabaret skupina Les Chats de cabaret Mladá Boleslav

Článek

Taneční show Vítejte ve světe belly(dance) a cabaretu, nebo dětská show. Obě show se uskuteční během jednoho nedělního odpoledne v Mladé Boleslavi.

U příležitosti svátku dětí je připravena show plná tance a pohybu s oblíbenou taneční školou Shareefa v neděli 4. června od 16 do 18 hodin. Je připravena krásná a pestrá show folklorních i moderních fantasy fusion tanců se šavlemi, vějíři. Tanečnice břišních tanců i  indického tance bollywood.

Představí se mladoboleslavské dětské i dospělé tanečnice Belly Kids, Shareefa Layla, Arabesque i hosté z tanečního kroužku orientálního tance z Koštálova. Z Jablonce nad Nisou přijede dětská skupina tance Malaika i dospělé tanečnice Fatimas spolu s vedoucí tanečního kroužku Ivetou Nailou.

Na show se od 18 hodin představí tanečnice flirt dance a cabaretu Les Chts de cabaret. Flirt dance skupina z Mladé Boleslavi jistě okouzlí pány i dámy s charlestonem, kankánem, burlesque, muzikálem i sambou bellydance. Z Prahy zavítají hostující tanečnice Institutu Regenerace se svým pouličním tancem z Egypta, kterému se říká shaabi. Ze Semil se představí tanečnice Nikol - Azza Beya, která zatančí temperamentní drum solo, tanec v rytmu bubnů.

Těšit se můžete i na španělské a orientální flamenko. Španělské flamenko představí známá lektorka Jana Legezova se svou skupinou Flamenco Al Norte, a orientální flamenko představí úspěšná skupina Shareefa Layla Mladá Boleslav.

Cílem celé show je děti i dospělé nejen pobavit a něco naučit, ale také je motivovat ke zdravému pohybu. Proto je připravena i tančírna v rytmu bubnů a také dětská diskotéka, a soutěže. 

Show se koná v klubu Fénix, J. Palacha, Mladá Boleslav.

Reklama

Výběr článků

Načítám