Hlavní obsah

Taneční skupina 331 Dsquad vystoupí v rámci běžeckého závodu v Olomouci

Novinky, David Zapletal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. srpna 2013 vystoupí v rámci druhého ročníku běžeckého seriálu pro zkušené i nadšené Česká pojišťovna Mizuno RunTour 2013 olomoucká street dance crew 331 DSquad.

Foto: 331 Dance Studio Olomouc

331 DSquad

Článek

331 DSquad je taneční skupina spadající pod 331 Dance Studio Olomouc, které se specializuje na výuku pouličního tance (street dance). Můžete se zde naučit tancovat taneční styly hip hop, house dance, dancehall, mtv dance, ale třeba také popping, locking, waacking, vogue, afro dance atd. Jeho předností je především široký výběr kvalitních lektorů z celé Moravy.

331 Dance Studio Olomouc otevírá od září 2013 nové street dance kurzy, takže pokud váháte, co s volným časem pro sebe nebo pro své děti, určitě si prostudujte webové stránky tanečního studia na adrese www.331.cz. Najdete zde nabídku tanečních lekcí pro všechny věkové kategorie. Bát se nemusí ani ti, kteří s pouličním tancem nemají zatím žádné zkušeností, několik kurzů je totiž určeno i úplným začátečníkům.

Běžecký závod Česká pojišťovna Mizuno RunTour 2013 proběhne ve Smetanových Sadech v Olomouci a na taneční vystoupení 331 DSquad se můžete přijít podívat v odpoledních hodinách do prostoru u startu a cíle závodu.

331 Dance Studio Olomouc 

331 Dance Studio Olomouc  web: www.331.cz 

facebook: www.fb.com/331dancestudio

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám